maanantai 18. toukokuuta 2015

Kolmandal nädalal siin Tallinnas

Elikkas kolmas viikko taalla Tallinnassa.

Viime paivityksesta on sit jonkun aikaa mita olen viimeksi kirjoittelut tanne blogiin.

Toissa on mennyt ihan kiitettavasti viime viikon Torstaina oli muutakin kuin kasvisten ja pekoni tarjottiminen tekemista paasin tekemaan juusto tarjottimia room serviceen eli siihen tulee cheddaria,mustapekkaa joka tuoksuu ihan grillimakkaralta, iso viipale vuohenjuustoa ja sit homejuuston kaltaista juustoa.

Tutustuin muuten torstai iltana taalla asuviin Suomalaisiin ja sovimme etta kaytaisiin Perjantaina leffassa ja burgereilla.

Perjantai aamu alkoi ihanassa auringon paistessa ja niin toissa sama ruutiini alkuksi auttamassa aamiais tateja sit puolenpaivan jalkeen siiryin tekemaan iltaa varten misoja eli esivalmisteita.
Illalla kavimme suomalaisten kanssa leffassa ja sit burgereilla ei mikaan hese eika jenkki mesta vaan paikallinen nakari:)

Lauantai paiva meni ihan makoilussa ja sunnuntai kun piti taas kerta viikkolle voimia.

Maanantai toihin taas pirteena kuin peippone tanaan tein kastikkeita ja majoneeseja olisi kiva paasta nayttamaan koulussa etta mita olen oppinut taalla olessani.
En ole ikina maistanut niin hyvaa punaviini kastiketta kuin taalla sekin on salaisuus kokki kertoi mutta lupasi antaa ehka mulle ohjeita kun harjoittelu loppuu.

Kuviakin olisi.

1. Tyopaikan jarjestyssaannot pukeutumisesta (jota olen noudattanut)

2-3. Minusta toissa

4. Kuva Perjantai aamulta aamutupakilla kavin :D



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti